Skip to content
AlgaidaArianyCostitxEntrevistesLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Gent de la comarca per fer un tast de la diversitat del Pla

Resum entrevistes

Al llarg d’aquests primers mesos de vida de Tot Pla hem anat fent entrevistes a diferents persones del Pla de Mallorca. Cada una d’elles té la seva pròpia visió de la comarca i la seva gent. Cada un dels entrevistats fa Pla.

Músics com Jaume Manresa, Nadal Roig o els Ánimos Parrec, estudiants com a Referents dels IES Sineu i Porreres com Maria del Mar Planes, Francesca Julià, Joan Rosselló o Maria Miralles, batles que ho eren i avui ja no ho són, Toni Bennàssar, Joan Verger, Maria Antònia Mulet o Joan Riutort. Habitants mediàtics del Pla com en Guillem Vanrell, un dels conductors del programa d’IB3, Emplatam o l’influencer sineuer, Parisio.

Tots ells ens han obert les portes per explicar-nos passatges de la seva vida. A cada entrevista hi podem trobar detalls del Pla de Mallorca. La Policia Local de Sencelles, Milagros Mestre, la geògrafa de Vilafranca, Apol·lònia Monserrat, el cafeter Borja Salas o la historiadora de l’art, Sandra Rebassa, ens van explicar detalls diferents aspectes del seu treball. A Biniali, Catalina Llull, ens explicà la vida d’una dona i mestra d’escola a la Mallorca de mitjan segle XX. Les gestes esportives arribaren de la mà, o millor dit, de les cames de Mateu Morlà.

Clica aquí i llegeix l’entrevista que més et vengui de gust.

Back To Top