Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPoliticaPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Mai moren batles… ni batlesses!

batles batlesses

La vella expressió ‘Mai moren batles’ s’ha tornat a fer efectiva avui. Els 14 consistoris del Pla de Mallorca ja tornen a tenir qui els dirigeixi. A poc a poc, i en uns llocs amb més nervis que altres, les sales de plens s’han omplit de familiars i amics per veure l’elecció del nou mandatari municipal.

La jornada s’ha desenvolupat amb normalitat. Els batles amb majoria (tots homes) han assumit la vara amb la tranquil·litat que els electors els hi donaren el 28M. Als set pobles on hi havia possibilitat de pactes com que no hi ha cap partit amb majoria s’han acomplert els acords signats i que ja havia avançat Tot Pla.

Per consultar el desenvolupament del ple de cada poble ho podeu fer clicant sobre el nom del poble i el batle o batlessa.

Back To Top