Skip to content
PoliticaSant Joan

El santjoaner Richard Thompson primer batle ‘estranger’ de Mallorca

thompson sant joan

L’acord de govern entre el PSOE i Més per Sant Joan han convertit al santjoaner d’origen estranger Richard Thompson amb batle del municipi. Thompson assoleix algunes fites. És el primer batle d’un govern integrat per les esquerres d’ençà de la democràcia a Sant Joan i és el primer batle de Mallorca d’origen estranger. Thompson va néixer a SouthWick, al sud d’Anglaterra.

En el seu discurs Thompson ha obert les portes de pinte en ample als veïns de Sant Joan per ajudar. “La vostra ajuda, consells, idees i crítiques constructives són benvingudes” assenyalà Thompson en el seu discurs. També va voler agrair al poble de Sant Joan la seva ajuda. “Estic increïblement impressionat pels santjoaners i santjoaneres que heu fet saber al món que no cal néixer a Sant Joan per ser santjoaner. No cal xerrar un català perfecte per ser santjoaner. Ni tan sols tenir DNI per ser santjoaner”. Finalment, Thompson va voler agrair el suport de la seva família.

Back To Top