Skip to content
Lloret de VistalegrePolitica

Sebastià Amengual afronta el repte de governar Lloret en minoria amb il·lusió i respecte

Sebastià Amengual (Endavant Lloret) ha pres la vara de comandament de l’Ajuntament de Lloret amb il·lusió pel que suposa ser el batle del seu poble però també amb respecte pel fet d’haver de governar en minoria amb un equip de 4 regidors.

En el decurs del ple de constitució, han intervingut els portaveus dels dos partits que quedaran a l’oposició: el PP (3) i PSIB (2). Els dos partits han votat en contra de la investidura d’Amengual. Per un costat, Patrick Colom, candidat del partit conservador, ha dit que “no veim reflectits a la Sala els resultats de les eleccions” i considera que serà “un govern feble”. Per la seva banda, Francesc Xavier Arrom ha justificat el vot en contra per “manca de diàleg. Esperam poder seure a taula i xerrar. Oferim col·laboració a l’equip de govern”.

El nou batle de Lloret ha agraït al municipi i a la seva família el suport rebut durant aquests mesos. Pel que fa a afrontar el mandat amb un govern en minoria, ha apuntat que “no serà fàcil, però es pot perquè tenim un objectiu comú que no és altre que fer feina x Lloret”. Sebastià Amengual ha dit que “esperam poder dur endavant propostes entre tots els partits i que remem en el mateix sentit perquè l’objectiu comú és Lloret”. “Esperem que siguin quatre anys d’encerts i millores”.

Back To Top