Skip to content
LlubiPolitica

Magdalena Perelló (MÉS) serà batlessa quatre anys més amb el suport de Feina per Llubí

pacte llubí

L’actual batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, estarà al capdavant del municipi quatre anys més després de ser elegida batlessa en la constitució de l’Ajuntament. Governarà amb majoria amb els cinc regidors del seu partit i el suport de la regidora de Feina per Llubí, Antònia Maria Perelló.

En la seva intervenció, la batlessa que afronta el seu tercer mandat “amb molta d’il·lusió i satisfacció, des de l’experiència d’haver servit al nostre poble durant tots aquests anys i amb el convenciment de poder contribuir a millorar encara més el nostre municipi i la qualitat de vida des seus habitants. No obstant aquesta experiència, però, vull deixar ben clar que assumesc un altre cop a Batlia amb la mateixa honestedat, responsabilitat i modèstia que el primer dia”.

Perelló ha recordat que “ja ho vaig dir ara fa 4 anys… Llubí no l’ha aixecat ni construït cap partit polític, ni cap grup de persones en concret, per importants que hagin estat o s’hagin sentit… ben al contrari, és sobretot l’esforç de molts llubiners i llubineres, de persones particulars, famílies, grups, entitats i associacions… i l’impuls democràtic de molts batles i regidors “de tots” els colors que s’han assegut en aquesta taula”.

Back To Top