Skip to content
PetraPolitica

Salvador Femenias (PI) comença el segon mandat a Petra amb solvència

El ple de constitució de l’Ajuntament i elecció del nou batle havia de començar a les 18.00 h, però el secretari no s’havia preparat els papers i tot s’ha hagut de retardar. Així i tot, el candidat del PI, Salvador Femenias ha estat elegit batle de Petra.

El camí, amb una majoria absoluta de 9 regidors d’un total d’onze semblava fàcil, però el secretari de nou s’ha erigit en protagonista la no deixar realitzar la fórmula per prometre l’acte de regidora a Antònia Gual de MÉS per Petra. Una fórmula gens estranya si la comparam amb el que han fet els nacionalistes de MÉS a la resta d’Ajuntaments de Mallorca. Però al secretari de Petra no li anava bé aquesta manera de prometre el càrrec.

Així un cop constituït l’Ajuntament i sense més traves per part del segon protagonista del dia ha estat Salvador Femenias qui s’ha pogut erigir en batle i protagonista de nou.

Femenias, en el seu discurs ha volgut agrair la feina de suport d’aquests darrers anys al PP, ara desaparegut del mapa polític petrer. I és que el PP de qui fou batle i conseller amb Bauzá, Martí Sansaloni, ha fet el camí a la inversa que Femenias. Aquest entrà amb el PI amb un sol regidor, el mandat que ara ha acabat n’aconseguí 5 i aquest 9. Tot un prodigi de popularitat.

consistori Pi Petra
Regidors del PI a Petra. falten els dos regidors de Més per Petra per completar el Consistori.

Back To Top