Skip to content
AlgaidaPolitica

Margalida Fullana, nova batlessa d’Algaida en minoria, no tanca la porta a formar majoria

regidors Algaida

Margalida Fullana serà batlessa d’Algaida en un govern, però que serà en minoria amb els cinc regidors del seu partit. La candidata del PSIB ha estat l’única que s’ha presentat a l’elecció, ja que PP (4) MÉS per Algaida (3) i VOX (1) no han postulat als seus respectius candidats.

Finalment, la negativa dels socialistes a compartir batlia amb MÉS per Algaida, ha fet que no s’hagi pogut reeditar el pacte de govern d’aquest mandat que acaba. En aquest sentit, la nova batlessa d’Algaida no ha tancat la porta a formar “una majoria progressista” en les setmanes vinents: “No desistirem a intentar formar una majoria més àmplia”. Així i tot, ha apuntat que si no és possible “i hem de governar en minoria cercarem acords per aconseguir el millor pel poble perquè sabem que la feina a favor d’Algaida Pina i Randa ens unirà”. Fullana afegí que “és un orgull representar-vos” i es definí com una persona “inconformista i lluitadora que farà tot el possible per millorar els tres pobles.

En el seu torn, el candidat del PP, Rafel Oliver, ha donat l’enhorabona als socialistes per ser la força més votada i per haver obtingut la batlia” però ha mostrat la seva preocupació perquè “un govern en minoria no té estabilitat”. Ha demanat responsabilitat i s’ha oferit a fer feina i “a arribar a acords que beneficiïn els interessos dels veïnats per damunt de colors de partits polítics”

Margalida Puigserver de MÉS per Algaida, s’ha mostrat trista per no haver aconseguit formar equip de govern perquè “els veïnats i veïnades demanaven un govern progressista a les urnes”. “Continuarem fent feina per millorar el municipi des de l’oposició”, ha apuntat.

Back To Top