Skip to content
PoliticaSanta Eugenia

Pep Lluís Urraca (PSOE) batle de Santa Eugènia amb majoria

El ple de l’Ajuntament de Santa Eugènia ha estat el que més s’ha fet esperar del Pla. La plaça Bernat de Santa Eugènia s’ha omplit per veure l’elecció del nou batle, Pep Lluís Urraca, que en un discurs en el qual s’ha emocionat a cada instant ha assegurat quatre anys més de feina pel poble. Cal assenyalar que dels 9 regidors 5 són dones.

L’acte ha començat amb l’elecció del batle, sols s’ha presentat el candidat del PSIB-PSOE, ja que el PP amb sols tres regidors ha rebutjat presentar el seu candidat. Així, amb sis vots a favor i les tres abstencions del PP, Urraca ha sortit elegit batle ben aviat.

Després de prendre possessió i rebre la vara de la mà del batle sortint, Joan Riutort, Urraca ha donat la paraula al portaveu del PP, Pep Bonnín. Aquest, en el seu discurs ha assenyalat que “farem una oposició constant i constructiva”. També ha volgut recordar que “el programa electoral del PSOE era una còpia simplificada del nostre programa. Vull dir amb això que els objectius i les propostes per millorar el poble són molt similars”. Ha acabat el discurs assenyalant que el PSOE “tendrà el suport del PP”.

Per la seva part, Urraca, primer de tot ha fet referència a la celebració del ple la plaça com un lloc, “una àgora com les de l’antiguitat on va néixer la democràcia”. Ha seguit amb paraules d’agraïment a Joan Riutort, batle sortint i soci de govern els darrers quatre anys i als regidors de Feim Santa Eugènia. “Aquests quatre anys hem posat les bases del que volem que sigui Santa Eugènia els quatre anys vinents”.

El nou batle ha hagut d’interrompre el seu discurs envaït per l’emoció. Assenyalà que “és una responsabilitat governar amb majoria absoluta. Però volem que l’Ajuntament estigui al costat del poble. Farem una escolta activa i no volem deixar problema sense resposta” ha dit Urraca.

Finalment, ha obert les portes i ha estès la mà al PP per ajudar a fer un municipi millor i poder dur inversions de Ciutat.

A l’acte hi ha assistit la presidenta del Govern en funcions, Francina Armengol, la consellera, també en funcions, Mercedes Garrido i la consellera insular en funcions i ara regidora de Lloret, Sofia Alonso.

Back To Top