Skip to content
PoliticaSineu

Tomeu Mulet de nou batle de Sineu amb la tranquil·litat de la majoria absoluta

tomeu mulet sineu

A Sineu els electors van parlar clar, Tomeu Mulet del PP tenia un àmplia majoria per formar govern. I així revalidà per segon mandat el lloc de batle del municipi. En aquesta ocasió ho fa amb majoria absoluta i després d’incorporar persones, com l’ex batle també del PP, Pere Joan Jaume que a les passades eleccions es presentà per Ciudadanos.

Mulet assumeix la batlia amb la responsabilitat i amb ganes de fer feina per Sineu com ho ha fet els darrers quatre anys i que li han servit per aconseguir la majoria. Mulet en el seu discurs també va voler deixar clar que és ben conscient, com ho demostren la diferència de vots que va aconseguir el PP a les urnes locals o a les del Consell i el Parlament. En aquests dos darrers comicis els populars van treure molts menys vots que els aconseguits per Mulet i el seu equip.

Consistori de Sineu
Back To Top