Skip to content
CostitxPolitica

Toni Salas afronta la cinquena legislatura al capdavant de l’Ajuntament de Costitx

El ple de l’Ajuntament de Costitx ha proclamat avui a Toni Salas com a batle de Costitx per El Pi. Així, Salas continuarà al capdavant de l’Ajuntament costitxer i ho farà amb un equip format pels vuit regidors del seu partit. A l’oposició hi queda l’única regidora que aconseguí el PP.

En el seu discurs Salas, que compaginarà la seva tasca de batle amb la de conseller del Consell de Mallorca, agraí la feina feta pel seu equip i el suport rebut per tots els veïnats i veïnades de Costitx. En la mateixa línia també va reconèixer el suport de la seva família i del comitè local d’El Pi.

Amb aquesta legislatura (2023-2027) Salas afronta la cinquena legislatura al capdavant de l’Ajuntament de Costitx.

COSTITX
Back To Top