Skip to content
PoliticaVilafranca

Montserrat Rosselló elegit de nou batle de Vilafranca de Bonany

monserrat

En un ple ràpid i amb la reelecció d’un batle de poques paraules, Montserrat Rosselló del Partit pel Poble torna a agafar la vara de batle de Vilafranca.

Les coses eren clares Rosselló amb sis regidors revalidà la majoria absoluta i la batlia. A l’oposició hi haurà l’Assemblea oberta per Vilafranca amb Joan Nicolau. El batle en el seu discurs, com hem dit va ser breu i assenyalà que “seguiré fent feina per Vilafranca”. Per la seva banda, Joan Nicolau, també assenyalà que amb la nova empenta que ha agafat l’Assemblea i la gent jove que ha volgut entrar a formar part de l’equip de l’agrupació local treballaran per fer de Vilafranca un poble millor per a tots els veïns i veïnes.

consistori vilafranca
Back To Top