Skip to content
Maria de la SalutPolitica

Jaume Ferriol batle de Maria després d’aconseguir majoria absoluta

batle i regidors Maria

A Maria de la Salut, Jaume Ferriol, ja continua de batle. Al final del passat mandat ja ho era després d’un pacte de govern amb Més per Maria. La passada va ser un legislatura moguda i en aquest cas la majoria absoluta sembla que li donarà una major tranquil·litat. Ferriol assumeix la vara amb responsabilitat i ganes de fer feina pel seu municipi. El tarannà del batle l’ha duit a poder assumir la vara al aconseguir estirar els vost que fa tres anys va obtenir el PI que en aquestes eleccions no es presentava. Ara Ferriol assegura que treballarà per tirar endavant els projectes que Maria de la salut necessita.

A l’oposició hi ha Més per Maria i el PSOE que també treballaran per fer una oposició responsable i amb ganes de fer aportacions per millorar el municipi.

DESFETA DEL PSOE?

El ple ha tengut algunes sorpreses. El candidat del PSOE, Rafel Aulet no ha agafat l’acte de regidor. Així la número dos de la formació, Aina Maria Bergas, ha passat a ser la número u dels socialistes mariandos. El número tres de la formació també ha renunciat al seu acte de regidor i la número quatre de la llista, que havia de ser la número dos no s’ha presentat a l’acte de constitució del ple. A tot això l’actual número u no ha volgut parlar en el seu torn de paraula.

Ple de Maria
Back To Top