Skip to content
ActualitatDestacatSencelles

El Consell iniciarà els tràmits del projecte de vial de circumval·lació de Sencelles

sencelles

El grup de Proposta per les Illes – El PI va aconseguir que el pacte de govern del Consell de Mallorca inclogués dins els pressuposts per aquest any vinent 2024 tota una sèrie d’infraestructures viàries. En el cas de Sencelles s’ha acordat iniciar els tràmits del projecte de vial de circumval·lació, una proposta que també reclamà el Partit Popular de Sencelles en la precampanya electoral. Així mateix, abans d’aprovar aquesta esmena del PI dins els pressuposts de la institució insular pel 2024 el Consell de Mallorca ja havia sortit a reclamar incloure aquest projecte dins el conveni de carreteres amb el Govern de l’Estat.

El batle de Sencelles, Joan Carles Verd ha assenyalat que “estam molt contents amb aquestes esmenes que ha aconseguit introduir el PI al Consell de Mallorca, ja que això implica que el Consell haurà de començar a fer feina amb aquesta ronda. També és un compromís que nosaltres duim en el programa i que també ho duia el Partit Popular, però aquest no havia previst cap partida en el pressupost del Consell. Ara amb aquesta partida es podran fer els estudis tècnics i redactar el projecte de la ronda”.

Verd reconeix que és un projecte que “s’ha de començar de zero” i afegeix que “així i tot, tant el PI de Sencelles com el del Consell de Mallorca treballarem perquè pugui ser una realitat en aquest mandat i que no quedi el projecte dins un calaix”.

BINIALI

Joan Carles Verd assenyala que a més a més a la redacció d’aquest projecte s’ha aconseguit una inversió de 350.000 euros per a millorar l’entrada de la carretera de Binissalem cap a dins Biniali. Verd explica que “en aquest punt hi ha una corba un poc perillosa i a més ara s’han construït unes cases que encara dificulten més la visibilitat i s’ha de fer una actuació de millora de la seguretat en aquest punt”.

A més d’aquestes infraestructures viàries de Sencelles aquest digital, Tot Pla, ja va avançar el projecte que ha de servir per finalitzar les rondes de Porreres o el passeig per a vianants entre el nucli d’Ariany i el cementiri.

Back To Top