Skip to content
ActualitatArianyDestacat

Ariany allargarà el seu passeig fins al cementiri municipal

passeig ariany

Dins el pressupost del Consell de Mallorca per aquest any 2024 s’ha previst la construcció d’un passeig per a vianants entre el nucli urbà d’Ariany i el cementiri municipal. Una obra que tendrà un cost d’entorn dels 300.000 euros.

Aquesta era una antiga reivindicació de l’Ajuntament d’Ariany que volia completar el passeig ja existent a l’entrada del municipi amb una prolongació fins al cementiri municipal. Els darrers anys el Consistori d’Ariany havia reclamat al Consell de Mallorca aquesta infraestructura, però no s’havia dut a terme. Ara en el darrer ple del Consell de Mallorca, on s’aprovaren els pressuposts el PI, formació que també té la batlia d’Ariany, va aconseguir que l’equip de govern del Consell acceptàs una sèrie d’esmenes i una d’elles era la construcció d’aquest passeig.

El batle d’Ariany, Joan Ribot, explica que “és una vella reivindicació que tenim. Volem que els nostres veïns puguin accedir fins al cementiri sense haver de patir per la seguretat. Ja que ara s’ha de transitar per la carretera i és una via que no té marges ni voreres per on puguin caminar els veïns. D’aquesta manera el Consell podrà executar aquest projecte que vol servir per garantir la seguretat dels veïns en els accessos al cementiri. Aquest passeig és una obra importantíssima per a preservar la seguretat dels veïns”.

DEIXALLERIA

Al costat del cementiri municipal també hi ha el solar on l’Ajuntament d’Ariany té previst construir la nova Deixalleria. L’Ajuntament va comprar aquests terrenys el 2014 i, fa uns anys ja s’hi projectà aquesta nova i moderna deixalleria que ha de tenir un cost d’entorn els 480.000 euros. Aquest projecte va en la línia de la millora de les infraestructures dels antics punts verds i que fa que s’adaptin a les normatives vigents. Es preveu que aquesta obra es pugui dur a terme ben aviat.

Back To Top