Skip to content
Sencelles

El PP de Sencelles promet una ronda de circumval·lació

PP Sencelles promet ronda

El Partit Popular de Sencelles ha anunciat el seu compromís de construir una ronda de circumval·lació per a treure el trànsit del centre del poble. En aquest sentit, el candidat a la batlia, Toni Ferragut, ha considerat “vital” comptar amb aquesta infraestructura.

Ferragut assegura que “després de setze anys, és urgent que el nou batle es comprometi a executar d’una vegada per totes la ronda. Jo assumesc aquest repte” ha afirmat. Per al regidor i candidat popular, es tracta d’una obra imprescindible per evitar accidents tan lamentables com el d’aquesta setmana passada. El candidat el PP considera que “pocs pobles de Mallorca són menys amables per al passeig de vianants que Sencelles” i que la ronda “alleujaria el trànsit intern del poble, ajudaria a dinamitzar els nostres carrers i a fer-los més segurs i atractius per als veïns”.

Back To Top