Skip to content
ActualitatPorreres

Un atac de cans provoca la mort d’una desena de mens a una finca Porreres

Un nou atac de dos cans ha provocat la mort d’una desena de mens a una finca ubicada en el camí de Can Negret de Porreres, en el límit amb el terme municipal de Felanitx.

El pagès propietari de la guarda d’ovelles va alertar la Policia Local de Porreres que es va personar als llocs dels fets i juntament amb el tècnic del Centre de Protecció d’Animals Domèstics (CEPAD) de la Fundació Natura Parc varen aconseguir agafar un dels cans que havia atacat el ramat d’ovelles provocant la mort d’una desena i ferides de diversa consideració a algunes altres. L’altre animal va fugir i no ha pogut ser localitzat.

Els agents de l’autoritat intentaran localitzar el propietari dels cans. En aquest sentit, segons informen, en aquests casos a banda d’haver de sufragar la responsabilitat civil dels mals produïts, es pot enfrontar a una sanció que va de 500 fins a 10.000 € per ca d’acord amb la Llei de benestar animal 7/2023.

Back To Top