Skip to content
ActualitatSencelles

El Consell reclama incloure la circumval·lació de Sencelles en el conveni de carreteres amb Madrid

PP Sencelles promet ronda

El Consell de Mallorca ha aprovat avui una moció del Partit Popular en la que reclama al Govern central reprendre la negociació del conveni de carreteres de Mallorca. A aquest conveni els populars, com ja van prometre abans de les eleccions, hi reclamen la construcció d’un vial de circumval·lació pel municipi de Sencelles. La moció fou aprovada amb el vot favorable de tots els grups amb representació al Consell de Mallorca.

Els populars assenyalen que “entre les obres pendents d’executar es troben infraestructures essencials per a la mobilitat i la millora dels accessos a Palma com el Tram I de la via connectora Dt.-30; la ronda d’Inca, d’Artà i de Campanet; la variant de Sencelles i la millora de l’enllaç de l’Arenal-Llucmajor, entre altres actuacions d’interès. Els imports actuals de totes les actuacions programades pot superar, avui dia, els 300 milions d’euros”, explicà la portaveu i consellera insular Núria Riera.

El regidor i portaveu del PP de Sencelles, Toni Ferragut ha manifestat que el seu partit manté “el compromís de construir un vial de circumval·lació per a treure el trànsit del centre del poble”. A més afegeix que “el dia d’avui no tenc constància que l’Ajuntament hagi iniciat la redacció de cap projecte. Això sí, des del Consell de Mallorca s’està iniciant l’elaboració d’un Pla director Sectorial de Carreteres que inclourà aquesta necessitat del nucli i del municipi de Sencelles”.

Back To Top