Skip to content
ActualitatCulturaVilafranca

Tomeu Penya presenta “Foravilera” el tema que obri el seu disc Sa vida són dos dies

 

El lloc web Enderrock, especialitzat en música ha presentat el videoclip de la cançó que obri el nou disc de Tomeu Penya Sa vida són dos dies. La cançó titulada “Foravilera”, segons explica el digital “s’inspira en la vila natal de Tomeu Penya, Vilafranca de Bonany, i especialment, en la seva gent més pròxima, l’entorn, el seu paisatge rural ple de camps i pagesos. Per això, el videoclip ha estat ideat pel mateix artista i dirigit per Antoni Noguera a la finca vilafranquera d’Alcudiarrom, situada a fora vila, amb la col·laboració de diversos veïns del poble i amics pròxims del cantant”.

Aquest disc de Penya, presentat el passat mes de maig, arriba després de conèixer la fictícia notícia de la seva mort. També arriba pocs dies després de conèixer la col·laboració de l’històric cantant vilafranquer amb el grup més novell Ánimos Parrec de Sant Joan.

Aquest és el videoclip del tema que inicia el darrer disc del cantant vilafranquer.

 

 

Back To Top