Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

La proposta “Construir per llogar” fa aturada a Santa Eugènia

El Govern de les Illes Balears s’ha reunit amb els ajuntaments de Santa Eugènia i Sóller per tractar i estudiar el desenvolupament del programa “Construir per llogar” impulsat pel Govern i col·laborar en la planificació de nous projectes d’habitatge a preus assequibles per als residents en tots dos municipis.

La consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, ha mantingut una reunió amb el batle de Santa Eugènia, Pep Lluís Urraca, acompanyada del director general d’Habitatge i Arquitectura del Govern, José Francisco Reynés.

La reunió forma part de la ronda de trobades de la consellera amb diversos ajuntaments per tal d’estudiar projectes per desenvolupar tant a través del programa “Construir per llogar”, de cessió de sòl públic a la iniciativa privada per a la construcció de nous habitatges protegits o de dotació, com en aplicació de les mesures del Decret Llei d’emergència, aprovat com a Llei, que suposa la creació de la nova figura de l’habitatge de preu limitat i també afavoreix la construcció de noves promocions d’habitatge protegit.

La consellera, Marta Vidal, ha explicat els plans del Govern i de cada ajuntament en matèria d’habitatge i identificar possibles parcel·les per a futures promocions d’habitatge de protecció i d’habitatges de dotació en el municipi. L’Ajuntament de Santa Eugènia ha mostrat el seu compromís a estudiar la proposta, avaluant si qualque solar del municipi podria complir els requisits establerts, sempre tenint en compte els criteris que el Consistori definirà per adjudicar els habitatges de protecció pública. La prioritat de l’Ajuntament de Santa Eugènia és crear habitatges per als taujans i taujanes que no poden accedir a un habitatge.

Hem de recordar que fa poc més d’un any la vila estrenà sis habitatges de protecció pública.

Back To Top