Skip to content
ActualitatCulturaVilafranca

En Tomeu Penya és viu!

Tomeu Penya

Estic bé“. Aquest ha estat el missatge de Tomeu Penya a les xarxes socials aquest matí per desmentir la seva mort.

tuit tomeu Penya

Un compte creat a tuiter ahir, i que usurpava la identitat del segell discogràfic mallorquí, Blau Produccions, ha anunciat la mort del cantautor de Vilafranca. Ben aviat el tuit malintencionat ha aconseguit milers de visualitzacions, repiulades, cites i m’agrades. Mentrestant a Vilafranca de Bonany, ningú no en sabia res. Alguns veïns asseguraven haver vist en Penya ben xalest ahir horabaixa. Altres deien “tot això és molt estrany”. Han estat uns moments on tothom acudia als seus comptes a les xarxes socials, però no hi havia cap senyal.

Ha estat a les 8.20 h quan el compte oficial de Produccions Blau ha escrit: “Aquest comunicat (en referència al compte fals) NO és veritat i aquest compte NO és de Produccions Blau. Tomeu Penya es troba perfectament”. Tot seguit ha estat el compte de Tomeu Penya qui piulava “Estic Bé”.

Finalment, Blau ha fet una nova piulada on assenyala que “Condemnam aquesta broma de mal gust i posarem en marxa les mesures pertinents”.

A partir d’aquí molts ciutadans han expressat la seva alegria després de patir, o fins i tot ja haver donat el condol a les xarxes per la mort del vilafranquer.

FET A POSTA

Catalunya Ràdio ha contactat amb l’autor de la ‘mort virtual’ de Tomeu Penya, Tomasso Debenedetti. Segons ha explicat el periodista italià ho ha fet “a posta” per denunciar la situació actual del periodisme a les xarxes socials i la velocitat d’aquestes i com això pot dur a un gran error.

Back To Top