Skip to content
ActualitatFires i FestesLloret de Vistalegre

Quatre espectacles del Circ Bover donaran moviment a la Fira de Maig de Lloret

Aquest cap de setmana Lloret celebra la seva Fira de Maig. Una diada a la qual s’afegeixen altres activitats com l’ArtVent i la Mostra de Cuina. D’aquesta manera la localitat del Pla de Mallorca té preparat tres dies d’activitats i festa en el municipi.

El batle, Sebastià Amengual, assenyala que “aquesta Fira té el seu atractiu des de fa tres anys en aquesta forta aposta per l’art, la música i els espectacles de carrer que donen animació a la Fira”.

La regidora de Festes, Catalina Maria Vanrell, ha estat l’encarregada del maneig i organització de la mostra. Vanrell ens explica que “a la fira tradicional que acull cada any Lloret s’hi afegeixen els espectacles que aquest any aniran a càrrec del Circ Bover. La seva proposta serà de quatre actuacions a quatre indrets diferents del nucli i totes lligades amb el recorregut de la Fira”.

Aquests espectacles del Circ Bover els podrem veure diumenge amb els següents horaris i escenaris:

A les 9.30 / 11 / 12.30 h. Enzo Màgia. Plaça Església
A les 10 / 11.30 / 13 h. Malabars. Sa Creu
A les 10.30 / 12 / 13.30 h. Acrobàcies. Plaça dels Tarongers
De les 9.30 a les 13 h. Taller de Circ. Plaça Jaume I

“A aquesta proposta també hi hem d’afegir la gastronomia, la música i l’al·licient que li dona la proposta de l’ArtVent”.

HOMENATGE

Aprofitant la Fira de Maig també es retrà homenatge a Miquel Ribas Roig “Barqueta” qui fou Policia Local de la vila. L’acte serà a les 10.30 davant l’oficina de la Policia Local de Lloret i és vol retre homenatge a Ribas per la seva dedicació al poble durant tants d’anys.

ARTVENT

El regidor de Cultura, Toni Oliver explica els detalls de la tercera edició de l’ArtVent, “aquesta és una proposta cultural on aprofitant l’ingent patrimoni que ens ofereix el convent de Lloret i el seu claustre, hi afegim les diferents expressions artístiques com puguin ser pintura, escultura, il·lustració, fotografia…”. Aquesta proposta artística amb sols tres anys s’ha fet un nom dins el Pla de Mallorca i de cada vegada són més els artistes que en volen formar part i exposar la seva obra aquests tres dies a Lloret.

Oliver explica que “la inauguració serà aquest divendres a les 20 hores i estarà amenitzada per un concert de música clàssica. Però la mostra a més del divendres a vespre es pot visitar el migdia i la nit del dissabte i tot el diumenge dia de la Fira”.

Pel que fa als artistes hi podem trobar des d’artistes locals a altres d’arreu de Mallorca i alguns que treballen a fora de l’illa i que venen expressament a Lloret per aquesta mostra.

Back To Top