Skip to content
Algaida

El Consell de Mallorca estudia la manera de limitar la velocitat dels vehicles que passen per Randa

El departament de Territori, Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca estudia la millor manera de reduir la velocitat dels vehicles que passen pel nucli de Randa.

Ho fa a instàncies de la petició de l’Ajuntament d’Algaida que, tal com avançà aquest digital vol pacificar el nucli urbà de muntanya fent alguna intervenció per aconseguir fer reduir la velocitat dels vehicles i prohibir la pujada d’autocars a Randa.

El titular de Territori, Mobilitat i Infraestructures, Fernando Rubio, visità el nucli urbà acompanyat per la batlessa d’Algaida, Margalida Fullana; la de Randa, Francisca Salvà; el director insular d’Infraestructures, Rafel Gelabert i el regidor Rafel Oliver, a l’oposició a l’Ajuntament d’Algaida i director insular d’Activitats del Consell de Mallorca.

Rubio va voler visitar el nucli per conèixer de primera mà el terreny i la realitat després de les diferents peticions arribades des de l’equip de govern d’Algaida. Ara el Consell farà estudis tècnics per veure la manera de limitar la velocitat dels vehicles.

Una de les propostes de la batlessa d’Algaida és empedrar o modificar el ferm la via, però des del Consell ja va informar que no es pot posar segons quina casta de material a una carretera. Així i tot, estudiaran altres opcions.

Quant a la iniciativa de prohibir la pujada d’autocars a Cura i permetre només microbusos, des del Consell informen que aquesta decisió és competència del Govern de les Illes Balears.

Back To Top