Skip to content
ActualitatFires i FestesLloret de Vistalegre

La XIV Mostra de Cuina, l’atractiu gastronòmic de la Fira de Maig de Lloret

El cap de setmana que ve Lloret viurà la seva Fira de Maig. Entre els actes prevists a més de l’ArtVent hi haurà la XIV Mostra de Cuina.

Aquesta és una proposta gastronòmica que se celebrarà la nit del dissabte dia 11 de maig i el diumenge dia 12. Qui ofereix el seu menjar són els establiments de restauració del nucli i les associacions de Lloret. A l’edició d’aquest any, la número catorze, hi participen ASCUGAM, el Supermercat Bip-Bip, Es fasser, Bar Es Pou, el Forn de sa Plaça-Can Lluc, Bar Restaurant Sa Comuna, Pescamark-Sineu i Kho Phi Phi.

El servei de bar anirà a càrrec de l‘agrupació Brocalet i els cafès de l’empresa lloritana Cafès Bay. Pel diumenge, dia de la Fira hi haurà una vermutada i coques dolces a benefici de l’AFA del CEIP Antònia Alzina.

Tota la mostra es farà a la plaça de Jaume I. El mateix indret on a les 19 hores hi haurà una mostra de ball de bot i a les 21.30 ballada popular amb Brocalet i els felanitxers d’Abeniara.

Back To Top