Skip to content
ActualitatCulturaFires i FestesLloret de Vistalegre

L’ArtVent de Lloret es consolida com a referent artístic

artventlloret

Els pròxims dies 10, 11 i 12 de maig arriba la tercera edició de l’ArtVent – Art i Patrimoni, una cita cultural i artística que ha agafat embranzida i ja es consolida com un dels referents artístics del Pla de Mallorca.

Aquest acte, emmarcat dins del programa de la Fira de Maig de Lloret és una proposta cultural on l’art, la cultura i el patrimoni omplen Lloret i de manera especial les parets del convent.

L’edició d’enguany torna a comptar amb artistes de renom, amb reconeixements nacionals i internacionals i també amb artistes locals. La mostra contemplarà diferents disciplines: fotografia, escultura, ceràmica, pintura, instal·lació, audiovisuals i dibuix, entre altres. També música i en viu.

El regidor de Cultura, Toni Oliver, explica que “després de l’èxit de les anteriors edicions, tornam a tenir alguns artistes que ja han participat altres anys a ArtVent, és el cas de Gaizka Taro, Patrick Morarescu, Mar Sureda, Rafel Beltran i Matheu. Però a aquests s’incorporen els artistes Pep Aguilar, Carlos Abraham, Irene Bordoy, Victòria Canals, Toni Oliver, Petita Lechatrose (Catalina Llompart), Alba Peñalver, Beatriz Cardona, Xesca Martorell, Toñi Castellanos, Mª Soledad Tejedor, Mª Antònia M. Salva, Alan Duckwitz, Antonio Serón, Joan Oliver, Cata Gamundi, Antònia Torres, Torres Canet i l’IES Sineu”.

La inauguració serà el divendres 10 de maig a les 20.00 h i romandrà oberta fins al diumenge 12 de maig a les 21.00 h.

MÚSICA

A aquesta mostra d’artistes tan diversos en disciplines i estils, el divendres, en el pati del Claustre del Convent, hi haurà la música en viu del Trio Germans Cladera (música clàssica).

Per altra banda, el dissabte hi haurà la música en viu de Pierre Bauzerand Trio Jazz i el diumenge, dia de la Fira de Maig, l’actuació en directe de Sugar Duo.

HORARI DE LES EXPOSICIONS:

Divendres 10 de maig: 20.00 h a 23.00 h
Dissabte 11 de maig: 12.00 h a 14.00 i 18.00 h a 23.00 h
Diumenge 12 de maig: 10.00 h a 14.00 i 18.00 a 21.00 h

Back To Top