Skip to content
ActualitatSencelles

MÉS Unides per Sencelles demana destinar els doblers del Pla d’Obres i Serveis del Consell a construir un centre de dia

El grup a l’oposició de l’Ajuntament de Sencelles, MÉS Unides, proposa destinar els doblers que arribaran del Consell de Mallorca amb el Pla d’Obres i Serveis a la construcció d’un centre de dia.

El portaveu de la formació, Joan Miquel Chacón, asegura que “hi ha prevista una subvenció de 960.000 euros en dues anualitats del Consell de Mallorca cap a l’Ajuntament de Sencelles i un dels nostres compromisos en matèria de polítiques de cures i d’igualtat, és la construcció d’un centre de dia a Sencelles. Aquest equipament va destinat a totes aquelles famílies de Sencelles que tenen persones majors a càrrec seu i que necessiten un espai per donar-los una assistència digna, i també, respon a la necessitat d’aquestes famílies, de poder conciliar en l’àmbit laboral”.

Chacón afegeix que “necessitam reforçar els recursos d’assistència a la nostra gent gran i a les famílies que els cuiden, i el Centre de Dia és un gran equipament que pot donar respostes a aquestes necessitats al nostre poble”. “Per part nostra, -afegeix- donarem suport a la ubicació que l’equip de govern municipal trobi més adient, encara que pensam que el solar de devora l’actual Centre de Salut és el més adequat, perquè ens permetria donar una assistència mèdica urgent en cas que fos necessari, i també, facilitar l’assistència dels usuaris del centre de dia a les cites amb el personal sanitari corresponent”.

Aquesta proposta la posarà damunt la taula MÉS Unides en el proper ple de l’Ajuntament de Sencelles. “El centre de dia a Sencelles ha de ser una
realitat
i, per això, demanam a l’equip de govern que es posi a treballar per a dur-ho a terme des de l’inici d’aquesta legislatura”.

Back To Top