Skip to content
ActualitatSineu

L’aparcament del poliesportiu de Sineu tendrà un espai per a caravanes

Aquesta mateixa setmana han començat les obres ja anunciades de remodelació de tot l’espai d’aparcament del recinte del poliesportiu de Sineu. Dins aquest ampli projecte de millora d’aquesta zona del recinte s’hi ha inclòs l’habilitació d’un espai per a caravanes. Aquesta zona segons explicà el batle de Sineu, Tomeu Mulet, es gestionarà amb un reglament que s’està elaborant i ha de servir perquè els caravanistes puguin agafar aigua i buidar les aigües brutes.

D’aquesta manera aquest espai es convertirà en l’únic indret d’aquestes característiques habilitat per a tal ús fora de Ciutat, segons han explicat alguns caravanistes.

OBRES

La intervenció, que ha començat aquests dies consisteix a millorar l’accessibilitat, fer un enjardinament de l’espai, millorar l’enllumenat i les pluvials.

El que es vol és regular i reordenar aquest espai que serveix de pàrquing de tot el recinte esportiu. És per això que ara que han començat les obres l’Ajuntament de Sineu ha demanat que en la mesura del que és possible que l’accés es faci a peu. Així mateix, s’ha habilitat una nova zona d’aparcament de manera temporal al costat de les pistes de tenis.

Les obres que tenen un cost de 580.000 euros i que van ser criticades, per “massa cares” pel grup de l’oposició Més per Sineu a més de regular l’aparcament suposaran la millora del parc infantil actual que es canviarà d’ubicació. Segons el previst el termini d’execució és d’entorn de poc més d’un mes.

Back To Top