Skip to content
ActualitatDestacatSineu

Sineu invertirà 580.000 euros en l’embelliment del recinte poliesportiu

sineu poliesportiu

L’Ajuntament de Sineu ja ha posat en marxa el projecte de millora i embelliment de tota la zona annexa a la voltadora, dins el recinte del poliesportiu. Aquest gran espai, ara mig asfaltat, serveix d’aparcament, però sense cap classe de control. La inversió prevista per a millorar la zona és de 585.000 euros que es finançaran gràcies a un conveni de l’Ajuntament de Sineu amb el Govern balear i el Consell de Mallorca.

El projecte permetrà millorar l’accessibilitat, fer un enjardinament de l’espai, fer tasques de millora de l’enllumenat i de les pluvials. En definitiva, es tracta d’una reordenació de tot aquest espai que serveix de pàrquing i que no té una regulació. El batle de Sineu, Tomeu Mulet, explica que “la idea és millorar tot aquest gran espai que ara per ara no compte amb cap mena de regulació”. Mulet afegeix que “se senyalitzarà tot l’espai d’aparcament i se sembraran una vintena d’arbres, ja que ara mateix és un espai sense cap classe d’ombra”.

sineu voltadora

A més el projecte inclou l’eliminació del parc infantil existent en aquest espai per a fer-ne un de més gran i ampli en un espai més adequat per als infants, entre la piscina municipal i la zona del bar del recinte. “D’aquesta manera els infants no hauran de travessar per on circulen els vehicles”, explica Mulet.

poli sineu

A més a l’exterior del recinte s’habilitarà un pas per a vianants per a millorar i facilitar l’accés des del poble cap al recinte poliesportiu.

La proposta va ser duita ahir a la nit al ple municipal de l’Ajuntament i s’espera que en les pròximes setmanes pugui a sortir a licitació i es pugui executar en els mesos vinents.

Back To Top