Skip to content
ActualitatSineu

Més per Sineu troba “massa cara” la reforma de l’aparcament de la voltadora

sineu voltadora

Setmanes després que el projecte s’aprovàs en el ple de Sineu, i “tot i estar d’acord amb la necessitat de condicionar l’aparcament del poliesportiu”, el grup de Més per Sineu ha remès un comunicat en el qual assenyala el seu desacord en l’elevat cost que suposa aquest projecte de millora de la zona d’aparcament del costat de la voltadora.

Andreu Matas, portaveu de MÉS per Sineu explica que “per habilitar aparcaments no cal una inversió tan elevada, de quasi 600.000 euros. Consideram que el projecte d’execució planteja un disseny i un material excessivament car per un aparcament”. Segons explica Més per Sineu “a la zona d’aparcament es posaran llambordes d’un cost elevat, quan hauria estat suficient una capa asfàltica terrosa i marcar els aparcaments. D’aquesta manera, el cost s’hauria disminuït considerablement”.

Recordem que aquest projecte, com explicà el batle, Tomeu Mulet a Tot Pla, la inversió prevista per a millorar la zona és de 585.000 euros que es finançaran gràcies a un conveni de l’Ajuntament de Sineu amb el Govern balear i el Consell de Mallorca.

Entre les queixes dels nacionalistes sineuers també hi ha el canvi d’ubicació del parc infantil i la manca de vegetació “en aquesta inversió, hi haurà una presència testimonial d’arbrat, després d’haver arrabassat cinc arbres d’uns 30 anys d’antiguitat on ara s’ubicarà el nou parc infantil”.

Finalment, apunta Matas “consideram que els doblers públics no es poden tudar d’aquesta manera, quan hi ha altres necessitats prioritàries en l’àmbit urbanístic com acabar el planejament urbanístic o executar zones verdes públiques”.

Back To Top