Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxDestacatLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

La recollida de voluminosos a casa una de les novetats del servei de fems al Pla

porreres punt verd

Avui comença el nou servei de recollida de fems porta a porta amb la novetat que, a partir d’ara, l’empresa adjudicatària serà l’encarregada de fer la recollida de voluminosos casa per casa. Una tasca que fins ara requeia sobre les brigades municipals de cada un dels 14 pobles de la Mancomunitat Pla de Mallorca.

Com ja vam assenyalar avui, dia 4 de març, comença a funcionar el nou contracte de recollida de fems porta a porta. Un sistema que en el Pla començà a funcionar el 2007 i que ja està ben arrelat entre els veïns de la comarca. Ara amb la nova concessió per un període de vuit anys s’han introduït tota una sèrie de canvis i novetats en la recollida porta a porta.

Per a sol·licitar la recollida de voluminosos ara s’haurà de telefonar al telèfon 900 869 927. D’aquesta manera serà l’empresa qui passarà a recollir aquest tipus de residus. En principi, segons s’ha explicat en les diferents reunions que s’han celebrat en els 14 pobles, prèvies a la implantació d’aquest sistema serà cada quinze dies quan es passarà a recollir aquests trastos.

ALTRES NOVETATS

Però aquesta no és l’única novetat que comença avui. A més de la posada en marxa d’un dia més per a la recollida d’envasos, ara seran dos, cal assenyalar que a partir d’avui cada dia hi haurà recollida de residus higiènics (bolquers, compreses, bastonets de les orelles…). S’ha de treure en una bossa separada.

També, a la majoria dels municipis, fins ara no hi havia la recollida d’oli usat, una nova fracció que s’afegeix amb aquest nou contracte. En aquest cas segons s’ha explicat a les reunions es recomana treure l’oli dins una botella o garrafa de plàstic. D’aquesta manera els fematers s’ho enduran tot.

La recollida de tèxtil porta a porta és una de les altres novetats que comença avui.

Recordau que podeu consultar els calendaris de cada poble aquí o bé en el lloc web que ha posat a disposició la Mancomunitat www.residuspla.net

Back To Top