Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxDestacatLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Canvis en la recollida porta a porta dels 14 pobles del Pla

porta a porta

Aquests dies els 14 municipis que integren la Mancomunitat Pla han iniciat una campanya informativa, a través de les xarxes socials de cada Ajuntament. I a partir de demà dia 15 de febrer ho fan en una reunió informativa convocada a cada poble, en aquests dies que venen, en la qual s’ha d’informar dels canvis que hi haurà a cada municipi pel que fa a fraccions i dies de recollida de fems porta a porta.

Com ja va informar Tot Pla, els catorze municipis que tenen la recollida mancomunada, adjudicaren la nova concessió de recollida de fems per un període de vuit anys a l’empresa Melchor Mascaró que ja tenia la concessió. En la proposta guanyadora hi havia tota una sèrie de canvis que seran els que ara es posaran en marxa el dilluns dia 4 de març.

Entre les novetats hi ha la recollida d’envasos dos dies a la setmana, quan fins ara només era un dia o el canvi en la recollida del paper i cartó que deixa de tenir un dia específic per ell tot sol i s’haurà de treure els matins juntament amb el vidre. Aquí, a alguns dels 14 pobles també hi ha la novetat que ara es passarà a recollir l’oli usat. El que sí que és nou a tots els municipis és la recollida de tèxtils.

També s’ha posat a disposició dels més de 40.000 veïns del Pla un lloc web www.residuspla.net per informar d’aquests canvis.

Ara, a partir del dia 15 de gener, hi ha les reunions informatives i cada municipi ja ha començat a donar a conèixer el nou calendari de recollida.

Consulta el CALENDARI DEL TEU POBLE clicant sobre el nom

– ALGAIDA – – ARIANY – – COSTITX – – LLORET – – LLUBÍ – – MARIA – – MONTUÏRI – – PETRA –

– PORRERES – – SANT JOAN – – SANTA EUGÈNIA – – SENCELLES – – SINEU – – VILAFRANCA –

Back To Top