Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxDestacatLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Els 14 pobles del Pla se sumen al compromís de turisme responsable que impulsa el Consell

fitur

Els 14 municipis del Pla de Mallorca han estat presents aquests dies a la fira de turisme FITUR de Madrid. En la majoria dels casos han estat representats pels seus batles. També hi hem pogut veure diferents representants de la Mancomunitat Pla de Mallorca, liderats per la seva presidenta Joana Maria Pascual.

Els batles i regidors han aprofitat la seva visita a la fira per donar a conèixer el seu Pla de Sostenibilitat Turística en Destí (PSTD). Un pla que està dotat amb 3 milions d’euros procedents de fons europeus. Però a més els 14 pobles del Pla s’han sumat al Pledge, un compromís per un turisme responsable que impulsa el Consell de Mallorca. D’aquesta manera s’adhereixen i fan costat a la nova política de promoció d’un turisme responsable a Mallorca.

En el moment de la signatura el president del Consell de Mallorca en destacà que «el nostre propòsit és impulsar una convivència social i mediambiental dins d’un marc de desenvolupament sostenible de l’activitat turística, impulsada per la cada vegada més estesa consideració de viatjar com a prioritat creixent en la vida». A més va afegir que “tot això va acompanyat d’una missió de protegir i regenerar les qualitats que fan de Mallorca un lloc meravellós per viure, amb el benefici de ser igualment meravellós per visitar. Amb una visió d’impulsar un model d’activitat turística responsable dins dels nostres límits mediambientals i socials, i amb una estratègia centrada en el medi ambient, en l’àmbit social i la governança”.

Cal recordar que els representants de la Mancomunitat fa unes setmanes també van acudir a la fira d’Stuttgart on promocionaren el cicloturisme i el senderisme. Hem de recordar que com ja va publicar aquest digital, el Pla de Mallorca té una oferta de 1.265 establiments turístics per un total de 9.246 places hoteleres repartides en 4.723 habitacions.

Back To Top