Skip to content
ActualitatDestacatEsportsLlubi

Neix el C.E. Llubí per fomentar l’esport multidisciplinari i “fer poble”

El Pla de Mallorca compta amb una nova associació esportiva a Llubí que es va presentar ahir en societat i de forma oficial. El Club Esportiu Llubí neix amb l’objectiu de fomentar la pràctica de diferents disciplines esportives especialment el ciclisme i l’esport de muntanya. També per esdevenir una entitat activa que contribueixi a ampliar el teixit associatiu i “fer poble”.

El president del C.E. Llubí, Rafel Perelló, explica que el club “neix d’un grup whatsapp on hi havia ciclistes que fèiem sortides, quedades i algunes també que fan esports de muntanya o triatlons”. Conta que “alguns dels integrants d’aquest grup estaven federats a altres pobles com ara Sineu, sa Pobla o Maria i vàrem pensar que seria millor crear un club al nostre poble”.

Dit i fet, posaren fil a l’agulla i han creat el C.E. Llubí, una nova entitat que ja té 75 socis i una junta directiva encapçalada per Rafel Perelló a la presidència, Biel Alomar (vicepresident), Vanessa Simmerock (tresorera), Jaume Perelló (secretari) i nou vocals.

Grup impulsor del club: Joan Alomar, Miquel Llabrés, Rafel Perelló, Vanessa Simmerock, Gabriel Alomar i Jaume Perelló.

Ara per ara el club compta amb esportistes federats amb la Federació de Ciclisme de les Illes Balears i la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada. Aquesta darrera inclou curses de muntanya, senderisme i marxa nòrdica. En principi ara per ara no està previst ampliar l’opció de federar-se a altres disciplines, però és una porta que resta oberta en els estatuts. Tot i no poder-se federats, en el club hi ha socis que practiquen també atletisme, bicicleta de muntanya o que participen en triatlons.

El club està obert a totes les edats i nivells esportius. “Volem fomentar la pràctica esportiva de gent de totes les edats. Gent gran, joves i infants que facin esport… independentment del nivell, ritmes o objectius tothom hi té cabuda”, diu Perelló. En aquest sentit, apunta que “el club té també un caire social, ja que a banda de l’esport també volem contribuir a fer poble“.

De fet, el programa de la presentació d’ahir era tota una declaració d’intencions: quedada per fer sortides socials de ciclisme, sortida d’atletisme i caminada, presentació del club i directiva i vermut i picada per als assistents.

El club ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llubí en la tramitació burocràtica i la cessió d’un local. Així mateix, també ha rebut el suport massiu del teixit empresarial del municipi.

El C.E Llubí disposa d’un espai web amb tota la informació i espai per a nous socis.

Back To Top