Skip to content
ActualitatDestacatMaria de la Salut

Maria Poble Petit entrega més de 500 al·legacions a les noves normes urbanístiques

maria poble petit

La Plataforma Maria Poble Petit ha aconseguit reunir més de 500 al·legacions que ha presentat a l’Ajuntament de Maria de la Salut per mostrar el seu desacord en alguns aspectes de les noves normes subsidiàries. En total els representants de la Plataforma han entregat 422 al·legacions de caràcter general, i altres 116 d’específiques.

Des de la Plataforma han mostrat la seva satisfacció per la gran recollida que han aconseguit. Així, han volgut agrair a tots els veïns la seva col·laboració en l’ajuda que han fet “per demostrar a l’equip de govern municipal que Maria de la Salut no requereix aquestes grans urbanitzacions de terrenys que es plategen al poble”.

La Plataforma va néixer fa algunes setmanes i explicaren a Tot Pla les seves propostes contra “el desgavell urbanístic” que segons ells es proposen a les noves Normes Subsidiàries. Ara, els veïns encara tenen temps fins al pròxim dimarts dia 5 de desembre per presentar al·legacions, fet que fa que els representants de Maria Poble Petit considerin que “en total pot haver-hi més de 600 al·legacions presentades, i això suposa el 25 % del cens electoral del poble”.

Amb aquest cop de força fet per la Plataforma pot suposar un punt i part en la tramitació d’aquesta normativa urbanística. Els veïns encara recorden que “nosaltres abans de la creació de la Plataforma vam poder veure les tres propostes que hi havia exposades i ha resultat que la que hi ha ara no és cap d’aquelles tres” explica Toni Lluc Mas.

Back To Top