Skip to content
ActualitatDestacatMaria de la Salut

La tramitació de les normes urbanístiques aixequen ‘Maria Poble Petit’

Maria Poble petit

Fa unes setmanes l’Ajuntament de Maria de la Salut ha iniciat la tramitació de les Normes Subsidiàries del municipi. Arran d’aquesta tramitació ha sorgit la Plataforma Maria Poble Petit. Una iniciativa que vol conèixer la realitat d’aquesta nova normativa i que per avui mateix, a les 19 hores al local de la tercera edat de la vila ha organitzat una taula redona per parlar d’aquesta nova normativa urbanística.

Segons expliquen els organitzadors, s’ha convidat a Nofre Rullan, Damià Perelló i Margalida Ramis en nom del GOB per parlar del que pot suposar per Maria. Segons expliquen des de fa dies a les xarxes, segons Maria Poble Petit amb les noves NNSS, es poden fer un total de 278 habitatges que han dividit per zones:

Son Puig – 47 habitatges / Jovellanos – 53 habitatges / Carrer Major – 13 habitatges / Ses Corbates – 5 habitatges / Carrer B – 8 habitatges / Font i Roig – 87 habitatges i es Clot Maiol – 74 habitatges.

En aquests moments els veïns encara són en termini per poder presentar al·legacions i definir el model de poble que volen. Per això, amb aquesta taula redona volen conèixer de la boca dels experts quines són les passes a fer per a definir quin creixement ha de tenir el municipi.

Sobre això, el batle de Maria de la Salut, Jaume Ferriol, explica que “aquestes Normes que ara tenim en procés d’al·legacions són les que vam fer el passat mandat durant el pacte entre MÉS i el PP”. Ferriol que diu que no ha estat convidat a aquesta taula redona assenyala que “actualment tenim les Normes que s’aprovaren el 1998 amb un govern local del PSOE i que, si no les tocam, preveuen un creixement del poble fins a més de 6.900 persones quan amb la normativa que ara tramitam estam parlant d’un creixement fins a les 3.500 persones”.

Ferriol també explica que “els darrers anys Maria ha augmentat en més de 200 persones els dos darrers anys i també se’ls ha d’oferir la possibilitat de tenir un habitatge”.

Maria poble petit
Back To Top