Skip to content
ActualitatPorreres

Mor un home de 51 anys en un accident a la carretera de Porreres a Vilafranca

Avui de matí ha mort un home de 51 anys en un accident de trànsit ocorregut a la carretera que uneix Porreres amb Vilafranca a l’alçada de la finca d’es Pagos.

El sinistre s’ha produït al voltant de les 10.50 h i s’hi han vist implicats un camió i una motocicleta de gran cilindrada que ha xocat frontalment contra el camió. Al lloc dels fets hi ha acudit la Policia Local de Porreres, la Guàrdia Civil i l’ambulància.

Els sanitaris han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar al conductor de la motocicleta durant 30 minuts, però no han pogut fer res per salvar-li la vida de l’home resident al municipi de Calvià.

Per causes que es desconeixen la motocicleta ha envaït el carril contrari i ha xocat frontalment contra el camió que, de fet, ha quedat aturat en el seu carril. S’investiga si la motocicleta hauria realitzat un avançament temerari o si s’hauria despistat o també es podria haver vist desplaçat a causa de les fortes ratxes de vent enregistrades avui de matí.

Back To Top