Skip to content
ActualitatPorreresSant Joan

Els col·legis públics de Sant Joan i Porreres, primers del Pla en sumar-se a la campanya en defensa de la llengua a l’educació

CEIP Climent Serra i Servera de Porreres.

El CEIP Climent Serra i Servera de Porreres i el Son Juny de Sant Joan han estat els dos primers centres d’educació primària el Pla de Mallorca a sumar-se a la campanya de defensa de la llengua enfront de la política lingüística del Govern balear.

El personal docent dels dos centres s’ha fotografiat amb camisetes i dessuadores verdes de “Crida” mostrant el missatge “La Llengua no es toca”.

D’aquesta manera, aquests dos col·legis públics se sumen als dos instituts de la comarca del Pla de Mallorca, l’IES Porreres i l’IES Sineu, que ja s’han mobilitzat per les polítiques de la pretesa segregació lingüística derivada de l’acord de governabilitat a l’Executiu Autonòmic per aquesta legislatura entre el Partit Popular i els seus socis d’extrema dreta.

Amb tot ja són més de 30 els centres educatius de Mallorca que s’han sumat a la campanya a favor de l’ensenyament en català.

Col·legi Son Juny de Sant Joan
Back To Top