Skip to content
ActualitatAlgaida

L’algaidí Pere Ramon Oliver Juan protagonista a Illencs pel món d’IB3 Televisió

pere ramon Oliver

El programa Illencs pel món d’IB3 Televisió explicarà aquest diumenge la història de Pere Ramon Oliver Juan, un jove d’Algaida resident a Miami.

La presentadora del programa és Inès Mateu qui va presentar al costat d’un altre algaidí, Guillem Vanrell Rapinya, el programa Emplatam, dedicat exclusivament al Pla de Mallorca. En aquest cas la presentadora de Bunyola vola més enfora i en aquest tercer episodi d’Illencs pel món visita Florida per mostrar la vida de cinc illencs residents a Miami. Entre els protagonistes hi ha Pere Ramon Oliver Juan, un jove algaidí de 26 anys resident a Miami des de fa un any per motius laborals.

Al programa, Pere Ramon explicarà com ha estat l’adaptació als Estats Units, després de separar-se dels amics, la família i la parella a Mallorca. De fet, Pere Ramon va ser president de l’Associació de Joves d’Algaida i també és de sobres conegut en l’àmbit del futbol local. Al programa, però, el jove algaidí presentarà a Inès Mateu els seus nous companys de pis i amics i també acompanyarà les càmeres d’IB3 a tastar una ensaïmada elaborada a Miami.

Pere Ramon Oliver
Pere Ramon Oliver i Inès Mateu tastaran una ensaïmada feta a Miami.
Back To Top