Skip to content
ActualitatCostitxCultura

Jornada de neteja a les navetes des Turassot de Costitx

es Turassot

Aquest diumenge una trentena de persones participaren de la jornada de neteja del poblat des Turassot a Costitx. La diada que comptà amb el suport de l’Ajuntament de Costitx forma part de les tasques de manteniment i difusió d’aquest poblat que tot just es començà a excavar el 2015.

Les tasques que si han fet de llavors ençà assenyalen es Turassot com un dels poblats de navetes millors conservats de l’illa. Aquest indret forma part de la Ruta Arqueològica Sencelles-Costitx. Una iniciativa que tot just aquest any ha complit 10 anys.

NOVA CAMPANYA

El proper mes de desembre i per un període de tres setmanes al poblat s’iniciarà una nova campanya d’adequació i restauració del jaciment per adaptar-lo a les visites. Aquesta campanya de restauració serà finançada per l’Ajuntament de Costitx i el Consell de Mallorca.

turassot
Back To Top