Skip to content
ActualitatSineu

Sineu amollarà els focs artificials suspesos per les festes d’agost en el Mercadet Nocturn de divendres

Mercadet Sineu

Aquest divendres el poble de Sineu celebra el darrer dels seus tres mercadets nocturns dedicats a l’artesania, el producte local, la gastronomia… Però a més s’hi afegeix la celebració del Festival de Teatre Visual Ciclop que acull el poble tot aquest cap de setmana, una festa amb diferents DJ a la plaça i els focs artificials que es van haver de suspendre per les festes de la Mare de Déu.

La tercera edició d’aquest setembre, del mercadet de Sineu, arriba amb l’èxit de participació que ha precedit les dues anteriors. El centre històric de Sineu acull un bon grapat de paradetes a partir de les 20 hores, els bars i restaurants de la vila hi posen la gastronomia. La música en viu i el patrimoni són l’altre complement que ofereix Sineu als visitants.

Aquest divendres, dia 15, a més del mercadet hi ha el Festival Ciclop amb espectacles a partir de les 18 hores.

FOCS

A la mitjanit, i com si de la revetla de la Mare de Déu d’Agost es tractàs, el Consistori de Sineu ha decidit recuperar el castell de focs artificials que van haver de suspendre el passat 14 d’agost. Així el camp d’en Pineta acollirà l’amollada dels focs. Un espectacle que tot i ser el mateix que s’havia previst a l’agost amollat dins el setembre tendrà un altre ‘gust’.

Per rematar la festa, a la Plaça, un cop acabat el castell de focs artificials hi haurà el final de festa amb el DJ Pep Tronik i Live Music.

Cartell Sineu

Back To Top