Skip to content
ActualitatPoliticaPorreresSencelles

Mateu Suñer de Porreres i Catalina Salom Niell de Sencelles nous càrrecs al Govern

suñer i salom

Dos nous càrrecs del Pla de Mallorca se sumen als ja anomenats pel Govern o al del conseller de Turisme. Són els dels excandidats del PP de Sencelles, Catalina Maria Salom Niell i el del PP de Porreres Mateu Suñer.

Així, el passat divendres el Consell de Govern va donar a conèixer que la Conselleria de Famílies i Afers Socials havia fet a Catalina Maria Salom Niell com a nova directora de l’Institut Balear de la Dona. Una entitat que centralitzarà les polítiques del Govern en matèria d’igualtat i la lluita contra la violència contra les dones.

Per la seva banda el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, va nomenar Mateu Suñer Servera com a nou gerent de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (Ibisec). Mateu Suñer té àmplia experiència amb la gestió d’infraestructures educatives, havent desenvolupat quasi vint anys de la seva carrera professional al mateix Ibisec. Entre els anys 2013 i 2015, Suñer ja exercí de gerent de l’Ibisec, un càrrec que ara reprèn.

Back To Top