Skip to content
ActualitatPoliticaSineu

Els germans i polítics de Sineu Álvarez Gelabert, un diputat i l’altre cap de gabinet a la Conselleria d’Agricultura

pp sineu

La quota de representants polítics al Govern o al Consell de cada dia va en augment. Ara suma dos nous representants del Pla de Mallorca. Fa uns dies assenyalàvem que, a més del conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, alguns altres regidors o afiliats al Partit Popular havien obtingut un lloc a Ciutat.

Amb la renúncia al seu lloc de diputat d’alguns dels consellers del Govern de Margalida Prohens, el regidor de Sineu, Pedro Álvarez Gelabert (a la part esquerra de la foto superior), responsable de les àrees d’Hisenda, Contractació, Gestió Administrativa i Comunicació i segon tinent de batle passa a tenir una cadira de diputat al Parlament. Álvarez anava el número 18 a la llista del PP per Mallorca.

A aquesta entrada del regidor com a diputat ara cal sumar el nomenament del seu germà, Marc Álvarez Gelabert (a la part dreta de la foto superior), com a Cap de gabinet de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural. El sineuer és un dels noms de nous càrrecs que s’han publicat al Boib i que des del 15 de juliol ja té aquest càrrec per sota del conseller Joan Simonet.

Back To Top