Skip to content
ActualitatAlgaidaMontuïriPoliticaSant JoanSencelles

Els candidats del PP d’Algaida, Sant Joan, Montuïri i Sencelles anomenats directors insulars del Consell

directors insulars

Avui s’han publicat al BOIB i presentat a la seu del Consell de Mallorca els directors i secretaris insulars del nou govern del pacte PP-Vox al Consell de Mallorca.

Entre els 39 nous càrrecs que conformen el Consell de Mallorca i les seves vuit conselleries hi podem veure noms com els de Rafel Oliver, Hermosinda Mariño, Maria Elena Jaume o Toni Ferragut candidats pel Partit Popular als municipis d’Algaida, Sant Joan, Montuïri i Sencelles respectivament.

Els quatre candidats són portaveus del partit i estan a l’oposició als seus municipis. Dels quatre en el cas de Sencelles i Montuïri, tant Toni Ferragut com Maria Elena Jaume foren la força més votada a les eleccions del passat mes de maig, però la política de pactes els deixà a l’oposició.

Els seus nous càrrecs seran els de directora insular de Projectes Estratègics i Relacions Institucionals per la montuïrera Maria Elena Jaume. Directora insular de Promoció Sociocultural per a la santjoanera Hermosinda Mariño. Rafel Oliver s’ocuparà d’un sector que coneix al detall, serà director insular d’Inspecció Tècnica de Vehicles i Activitats i finalment el senceller Toni Ferragut serà el secretari tècnic d’Hisenda i Funció Pública.

DOS MONTUÏRERS MÉS

A aquests noms també cal afegir-hi els d’altres dos montuïrers. Un és el del regidor del PP, Josep Cerdà Roscar que serà qui durà la direcció insular de Modernització, Transparència i Innovació. I, finalment, la també montuïrera Maria Francisca Rigo Amengual ha estat anomenada directora insular de Persones amb Discapacitat.

Així, dels sis representants elegits en aquesta segona escala de càrrecs del Consell la meitat són de Montuïri. Un xifra a la que cal afegir-hi, de moment, altres dos montuïrers amb importants càrrecs al Govern. Recordem que Jaume Bauzà Mayol és conseller de Turisme, Cultura i Esports i Joan Antoni Ramonell Miralles és director general d’Esports.

Cal assenyalar que d’aquest mateix municipi hi ha la diputada per Més per Mallorca, Marta Carrió i la consellera insular pel PP, Núria Riera.

directors insulars Consell

Back To Top