Skip to content
ActualitatLloret de VistalegrePolitica

Endavant Lloret governarà en minoria els propers quatre anys

Sebastià Amengual (Endavant Lloret)

Avui de matí el candidat d’Endavant Lloret (4 regidors), Sebastià Amengual, ha comunicat al PSOE (2) i al PP (3) la seva intenció de governar en minoria els quatre anys que venen a l’Ajuntament de Lloret.

Al llarg d’aquestes setmanes Endavant ha parlat, principalment, amb el PP per arribar a un pacte de govern. Així i tot finalment l’agrupació local d’Endavant ha optat per un govern en minoria. El candidat de la formació local assenyala que “el PP ha estat qui s’ha mostrat més reticent, ja que consideraven que amb tres regidors havien de tenir dret a governar un temps, per això consideraven que havíem de pactar amb ells”. Recordem que Endavant té un regidor més i és el partit més votat amb sols 17 vots més que el PP.

Amengual assenyala que les dues formacions no posaran traves a l’elecció d’Amengual en minoria.

El ple de constitució del nou Ajuntament i l’elecció de batle serà dissabte a les 11 hores.

Back To Top