Skip to content
ActualitatPorreres

Neix l’Hospitalet Fest, una celebració d’estiu per dinamitzar Sant Antoni a Porreres

Porreres estrena dissabte L’Hospitalet Fest, una moderna festa d’estiu en el singular i cèntric carrer Hospital del municipi que, curiosament, neix per a dinamitzar Sant Antoni al municipi, una festa d’hivern tradicional. La festa començarà a les 17.00h i acabarà a les 00.00h.

El nom de la festa fa referència a l’oratori de l’Hospitalet que hi ha al carrer Hospital. En el decurs de les passades festes de Sant Antoni aquest carrer ja va agafar protagonisme en acollir una entretinguda i animada festa de Sant Antoni. En aquesta celebració destacà el primer Cant de Completes, que es dugué a terme dins l’Hospitalet.

La Confraria de l’Hospitalet, organitzadora de la festa, explica que precisament l’objectiu de la festa de dissabte que està emmarcada dins els actes del Mes de l’Albercoc de Porreres, és “recaptar fons per promoure la festa de Sant Antoni al nostre poble”.

La festa oberta a tothom està organitzada per l’esmentada confraria i un grup de veïns del municipi i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Porreres i del Bar Can Guillem.

L’Hospitalet Fest tendrà música ambient per part de DJ,s locals: RomeroSound, Dj Lloguet, Polichy i Peli & Palerm. Així mateix, s’han previst sorpreses i premis pels assistents que s’aniran fent públics en el decurs de la festa. Un dels que ja s’ha anunciat és un regal especial per aquelles persones que assisteixin a la festa vestida amb els colors de l’albercoc.

Back To Top