Skip to content
ActualitatPorreres

El porrerenc Antoni Heitzmann guanya el premi de narrativa curta Ciutat de Tarragona

Antoni Heitzmann Barceló (Porreres 1994) ha estat guardonat en els premis literaris Ciutat de Tarragona. Concretament, ha guanyat el 26è premi de narrativa curta per internet Tiney , una categoria a la qual s’hi presentaren 200 treballs més.

El jurat integrat per Teresa Colom, Lurdes Malgrat, Xavier Mas Craviotto, Albert Ventura, Àngel-O. Brunet i Amadeu Roig com a secretari, ha decidit declarar guanyador el relat El primer lloc del món d’Antoni Heitzman Barceló, per “tenir un to oníric interessant i un realisme quasi màgic que atrapa el lector des del primer paràgraf”, informa el lloc web La Casa de les Lletres, servei públic d’informació de caire cultura de l’Ajuntament de tarragona.

El relat de Heitzmann serà publicat per Cossetània Edicions, en un volum que aplegarà, també, altres 14 contes presentats al concurs.

Heitzmann. Foto: La Casa de les Lletres.
Back To Top