Skip to content
ActualitatLloret de Vistalegre

Endavant i PSOE segellen el pacte de govern que començarà amb el primer ple municipal

Tal com avançà aquest digital, ahir horabaixa, els quatre regidors d’Endavant Lloret i els dos regidors socialistes de Lloret signaren l’acord de governabilitat pels pròxims tres anys de mandat.

Ahir horabaixa, els dos portaveus de les formacions, Sebastià Amengual (Endavant) i Xisco Arrom (PSOE) signaren el pacte de govern. Ho feren amb la presència de la resta de regidors de les dues formacions i de Catalina Cladera, qui, segons ha pogut saber Tot Pla ha estat qui també ha mogut peça perquè aquest pacte de govern amb la formació local d’Endavant arribàs a bon port.

Després de les eleccions del maig de 2023, el partit que liderava per primer pic Sebastià Amengual, va perdre la majoria absoluta que havia aconseguit en les legislatures passades. Això va fer que l’opció fos de governar en minoria amb quatre dels nous regidors del Consistori. Els altres cinc es repartien dos pel PSOE i tres pel PP.

Amb el pacte ja signat els regidors del PSOE assumiran les àrees de Serveis Socials, Salut i Esports. El pròxim divendres hi ha previst el ple ordinari del mes de juliol i ja podrà servir per posar en marxa aquest nou pacte de govern que té d’aquí a un mes la celebració de les festes de Sant Domingo.

Back To Top