Skip to content
ActualitatSineu

Descalaixats versiona la cançó del Much per explicar-ne l’arrel de la festa

 

Un grup de joves del Pla que tenien en comú les classes de guitarra a Costitx decidiren fer un grup, Descalaixats. De llavors ençà han fet diferents actuacions aquí i allà, però aquest estiu volen pegar el bot. Per això, i segons expliquen “hem girat el grup de dalt a baix i dels que érem hem quedat la vocalista i el baixista”.

Ara, aquesta mateixa setmana treuen a la llum la seva versió de la cançó del Much. Asseguren que “és una cançó que es canta el dia de la Mucada, però que la gran majoria de gent desconeix, ja que és impossible trobar-la enlloc. A més és com una forma de reivindicar el que és el Much. I fer veure que no és una festa d’horabaixa on gent forana ve a Sineu sense saber ni el que és el Much, on senzillament es posen camiseta rosa i es posen a beure”.

La proposta de fer aquesta versió de la cançó “ve arran de voler explicar a un català el que és el Much, perquè si tu cerques per internet o YouTube només trobes grans aglomeracions de gent bevent, però poc se’n xerra de la història que l’envolta. Trobam que treure aquesta cançó i que la gent la conegui, amb aquesta lletra que té, divertida i que reflecteix una mica el tarannà mallorquí era una bona manera de donar a conèixer Descalaixats”.

Els integrants del grup ja tenen programades algunes actuacions per aquest estiu, i confien que a partir d’aquí a poc a poc puguin fer camí i que els puguem trobar a moltes revetles.

 

Back To Top