Skip to content
ActualitatPorreres

L’Hospitalet Fest de Porreres torna dissabte tot reivindicant l’essència local

Dissabte vinent, dia 22 de juny, de 17.00 h a 02.00 h, l’Hospitalet Fest celebrarà la seva segona edició en el petit i entranyable carrer empedrat del centre de Porreres i ho farà tot reivindicant “l’essència de proximitat, local i, en tot cas, comarcal”.

L’organització és la nodrida Confraria de l’Hospitalet que va impulsar aquesta festa amb l’objectiu de donar un impuls a la Festa de Sant Antoni al municipi.

De fet, a banda de passar-ho bé i fer poble, l’objectiu d’aquesta neofesta porrerenca no és altre que recaptar doblers per a poder millorar la festa del sant patró dels animals. Enguany es varen crear els dos dimonis i de cara al vinent mes de gener de 2025 la idea és fer un conte dels dimonis, entre altres coses.

Des de la Confraria de l’Hospitalet expliquen que “la idea que tenim és la mateixa amb la qual vàrem néixer que no és altre que mantenir i si ve bé reivindicar l’essència local del festival. De fet, en el moment en què se celebra serà un poc reivindicatiu perquè ens trobam en uns mesos amb una forta agenda “festivalera” de fora a Porreres perquè disposam d’un espai com n’Hereveta. Idò l’Hospitalet Fest ens servirà per fer un espai obert a la gent del poble i la contrada, però sense cercar massificacions i sense voler créixer molt més amb menjar i beguda a preus normals i un ambient molt sa”, expliquen.

Quant a les actuacions, si l’any passat s’estrenà la Dj Romero Sound, enguany serà el torn de MiaXibica. La cap de cartell de l’Hospitalet Fest d’enguany serà Lady Dijey i també actuaran les duples Peli & Palerm i Polichy & Twoem.

La Confraria de l’Hospitalet agraeix la col·laboració dels dos coorganitzadors com són l’Ajuntament de Porreres i el Bar Can Guillem.

Back To Top