Skip to content
ActualitatAriany

Els alumnes del CEIP Guillem Frontera d’Ariany s’endinsen en un món de llibres

Aquesta setmana, i per cloure el curs escolar, els infants del CEIP Guillem Frontera d’Ariany han inaugurat al casal de Son Ciurana l’exposició “Un món de llibres”.

Al llarg de tot aquest curs els alumnes de l’escola d’Ariany han treballat amb el projecte Un món de llibres. Una dinàmica que els ha duit a estudiar i conèixer l’educació que hi havia un temps enrere a Ariany i com ha anat canviant fins al dia d’avui fins a arribar a la figura de Guillem Frontera Pascual, escriptor que dona nom al centre educatiu.

Així per tancar aquest projecte i la feina feta al llarg de tot l’any els infants inauguraren una exposició en la qual les famílies van poder veure la feina feta al llarg de l’any entorn d’aquest tema.

La feina també ha servit per elaborar un conte que amb el títol de “L’Aventura d’en Guillem al CEIP Guillem Frontera Pascual” recull tot aquest procés i el projecte de tot aquest curs escolar.

Back To Top