Skip to content
ActualitatCostitxLloret de VistalegreMaria de la SalutMontuïriSanta EugeniaSineu

El Pla s’omple de nous espais de jocs infantils o de cal·listènia

Aquestes darreres setmanes els ajuntaments del Pla han anat obrint nous espais de jocs infantils o parcs per a la pràctica de la cal·listènia. Aquestes noves infraestructures han estat finançades pel Consell de Mallorca i provenen de projectes presentats en la passada legislatura.

Així hem vist com municipis com Lloret, Maria o Santa Eugènia, per exemple, han estrenat noves instal·lacions pels infants, mentre d’altres com Costitx, Sineu o Montuïri, han instal·lat espais per a la pràctica de la cal·listènia.

Aquests dies els tècnics esportius del Consell de Mallorca van fent la recepció de totes aquestes instal·lacions a l’aire lliure. En total la institució insular ha promogut diferents espais amb el suport dels ajuntaments, per un valor de 𝟱.𝟮 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗻𝘀 d’euros. Això ha permès obrir un total de 𝟭𝟰𝟮 𝗻𝗼𝘂𝘀 𝗲𝘀𝗽𝗮𝗶𝘀 𝗲𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝘂𝘀 adaptats a diferents àmbits.

Back To Top